Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

5 februari 2019: een avond over alle aspecten van Veiligheid

Op 5 februari organiseert de gemeente Zaltbommel met een aantal partners een avond over veiligheid. Bedrijventerrein De Wildeman ontvangt dan, samen met andere bedrijventerreinen in de gemeente, opnieuw het Keurmerk Veilig Ondernemen. Maar ook wordt uitgebreid stilgestaan bij de risico’s van cybercrime (computercriminaliteit) voor ondernemers die in de gemeente gevestigd zijn. 

Veiligheid. Het is een van de predicaten van bedrijventerrein De Wildeman. Niet voor niets mocht De Wildeman al een aantal jaren achtereen het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in ontvangst nemen. Ook dit jaar wordt dit keurmerk weer uitgereikt, niet alleen aan De Wildeman, maar ook aan andere bedrijventerreinen in de gemeente Zaltbommel, en aan de Binnenstad en winkelcentrum De Portage in Zaltbommel.

Ondernemers zelf hebben ook hun verantwoordelijkheid als het om veiligheid gaat. Uit een landelijk onderzoek komt naar voren dat maar liefst 1 op de 5 ondernemers slachtoffer wordt van cybercrime, oftewel computercriminaliteit. Niet alleen grote multinationals, maar ook de ‘bakker op de hoek’. Wat is cybercrime precies? Wat zijn de risico’s? En hoe kunt u zich daar als ondernemer tegen wapenen?

Op 5 februari gaan beide thema’s hand in hand tijdens een feestelijke maar ook leerzame avond over veiligheid in het Van der Valk Hotel, Hogeweg 65 in Zaltbommel. De avond is bestemd voor ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Zaltbommel en wordt georganiseerd door de gemeente en haar KVO-partners politie, brandweer en beveiligingsdienst, en ondernemers zelf.

Programma: 

17.30 uur Inloop met een hapje en een drankje
18.15 uur Welkom door burgemeester Rehwinkel
18.20 uur Uitreiken KVO-certificaten
(Binnenstad, Portage, bedrijventerreinen Zaltbommel en Brakel)
18.45 uur Cybercrime
20.00 uur Napraten met een drankje
21.00 uur Afsluiting

Aanmelden: vóór 25 januari via de mail.


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl