Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

Bestemmingsplan De Wildeman II vastgesteld

Op 16 november werd het bestemmingsplan van De Wildeman II door de gemeenteraad van Zaltbommel vastgesteld. Hierdoor krijgt het bedrijventerrein forse uitbreidingsmogelijkheden.

In de vergadering van donderdag 16 november heeft de gemeenteraad van Zaltbommel het bestemmingsplan ‘Zaltbommel, De Wildeman II’ vastgesteld. De Wildeman II, een terrein van ca. 16 hectare, is het plangebied aan de oostzijde van de Wildemanweg tussen de Van Heemstraweg-Oost en de N322 in Zaltbommel. Het bestaande bedrijventerrein De Wildeman krijgt hiermee de gelegenheid uit te breiden en kavels uit te geven voor grootschalige vestigers en logistieke dienstverlening.

Het bestemmingsplan ligt van 25 november 2017 tot en met 5 januari 2018 ter inzage bij het gemeentekantoor aan de Hogeweg in Zaltbommel. De stukken zijn ook digitaal in te zien, op de website van de gemeente.

Meer weten over de mogelijkheden van De Wildeman II? Neem contact op met Maaike van der Ven, accountmanager bedrijven van de gemeente Zaltbommel.


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl