Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

Logistieke Hotspot Rivierenland

De Wildeman maakt deel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland (LHR), dat zich richt op het versterken van regionale en het aantrekken van (inter)nationale bedrijvigheid. Aangesloten bedrijventerreinen bieden door hun ideale ligging een uitstekende verbinding met bedrijven in binnen- en buitenland. Iets voor uw ambitie?

Logistieke Hotspot Rivierenland (LHR) is een samenwerkingsverband tussen 11 gemeenten uit het gebied Rivierenland, waaronder Zaltbommel, diverse ondernemers uit Rivierenland en daarbuiten, de onderwijssector, KvK, VNO-NCW en de provincie Gelderland.

De regio Rivierenland is een unieke, snelgroeiende hotspot met een uitstekende ligging. Het gebied wordt doorkruist door de A2 en de A15, en andere hoofdtransportassen, zoals de A12, de A73 en de A50, zijn dichtbij. En dan zijn er de Waal en het Amsterdam-Rijnkanaal die door het gebied stromen en een belangrijke schakel vormen in de verbinding met bedrijvigheid in binnen- en buitenland. Ook zijn de vestigingsprijzen in het Rivierenland gunstig. Aspecten die samen kansen bieden voor ambitieuze ondernemers die hun grenzen willen verkennen.

Warm bad
LHR is een zogeheten warmbadlocatie. Samenwerking en innovatie staan er boven aan de dagelijkse agenda. En voor alle vestigingsvraagstukken en de acquisitie is er het Regionaal Acquisitiepunt (RAP). Eén centrale plek voor alle expertise en informatie over de hele regio. Eenvoudig, transparant en compleet.

Iets voor u?
Wilt u weten hoe LHR uw ambities kan ondersteunen, neem dan contact op met het RAP via telefoonnummer 088 733 01 00.

Voor meer informatie over De Wildeman belt u met Maaike van der Ven, accountmanager bedrijven van de gemeente Zaltbommel, 06 53 92 43 82. Een e-mail sturen kan ook: info@de-wildeman.nl.


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl