Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

Eerste paal voor Mainfreight Europe!

De Wildeman groeit! Twee nieuwe vestigers die we mogen verwelkomen zijn Mainfreight Europe En DHL. Voor Mainfreight Europe ging op 16 mei de eerste paal de grond in.  

Tijdens een Mainfreight - De Wildeman - 1e paal 160518feestelijke bijeenkomst werd op 16 mei door Adrie Bragt, wethouder Zorg, Welzijn, Onderwijs en Openbare ruimte van de gemeente Zaltbommel, op De Wildeman II de eerste paal geslagen van het XL-distributiecentrum van logistiek dienstverlener Mainfreight Europe. Het pand wordt ontwikkeld door Somerset Capital Partners uit Oisterwijk, investeerder in vastgoed, private equity en wereldwijde financiële markten.

De oplevering van het distributiecentrum – 50.000 m2 op een perceel van 9 hectare – staat gepland voor december 2018. Vanuit het centrum worden veelverkochte consumentengoederen (FMCG, fast moving consumer goods) gedistribueerd.

De Wildeman maakt deel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland (LHR), dat zich richt op het versterken van regionale en het aantrekken van (inter)nationale bedrijvigheid. De centrale ligging, pal aan de A2 en op de kruising van de hoofdassen Noord-Zuid (A2) en West-Oost (A15), maakt het bedrijventerrein tot een aantrekkelijke locatie.

 

 

 


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl