Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

Energiecoöperatie Bedrijventerreinen Zaltbommel opgericht

In de tweede helft november vond de officiële oprichting plaats van een energiecoöperatie van onder andere ondernemers die op De Wildeman zijn gevestigd. De coöperatie maakt deel uit van het Masterplan duurzaamheid De Wildeman. 

Ondernemen doe je samen! Dat is het motto van de Coöperatieve Vereniging parkmanagement De Wildeman. Ook als het om duurzaamheid gaat. Het Masterplan duurzaamheid De Wildeman dat daarvoor werd geschreven omvat onder meer de ontwikkeling van een energiecoöperatie van ondernemers die op De Wildeman zijn gevestigd. In november vond de officiële oprichting van die coöperatie plaats.

De Wildeman is aangesloten bij het BE+ project dat verduurzaming van bedrijventerreinen realiseert in heel Nederland, met als doel: cashflow-neutraal en energiepositief. Bijna alle ondernemers van De Wildeman doen aan de coöperatie mee en begin volgend jaar wordt gestart met de eerste maatregelen. De totale realisatie neemt ongeveer een jaar in beslag.

De coöperatie wil ook over de grenzen van De Wildeman heen kijken en inmiddels heeft een aantal ondernemers van andere bedrijventerreinen in de gemeente Zaltbommel aangegeven interesse te hebben. We houden u tussentijds op de hoogte van de ontwikkelingen!


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl