Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

Nieuw op De Wildeman: Mainfreight Europe

In het vierde kwartaal van dit jaar wordt op De Wildeman een distributiecentrum van 50.000 m2 opgeleverd voor Mainfreight Europe. Het wordt ontwikkeld door Somerset Capital Partners. 

De Wildeman krijgt er een nieuwe vestiger bij. Somerset Capital Partners, investeerder in vastgoed, private equity en de wereldwijde financiële markten uit Oisterwijk, ontwikkelt er een energieneutraal distributiecentrum voor logistiek dienstverlener Mainfreight Europe. Vanuit het centrum worden veelverkochte consumentengoederen (FMCG, fast moving consumer goods) gedistribueerd. Het distributiecentrum van 50.000 m2 komt op een perceel van 9 hectare.

De gemeente Zaltbommel is er blij mee. Wethouder Looijen: “De komst van Mainfreight betekent een forse impuls voor de regionale werkgelegenheid en bewijst dat bedrijventerrein De Wildeman een geweldige vestigingslocatie voor logistieke bedrijven is.” Ook Somerset is zeer verheugd.  Door de strategische ligging van De Wildeman heeft Mainfreight extra middelen in handen om haar concurrentiepositie op de FMCG-markt verder te verstevigen.

De oplevering van het distributiecentrum staat gepland voor het vierde kwartaal van 2018.

 

 


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl