Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

Ondernemen in coronatijd 1 – Zaltbommel helpt en informeert

Zaltbommel | De Wildeman – Het coronavirus dat momenteel het land in zijn greep heeft treft veel ondernemers. Harde werkers die vragen hebben over het voortbestaan van hun bedrijf. Wat doet de overheid, landelijk, regionaal, lokaal? Is er voor mijn bedrijf financiële ondersteuning mogelijk om de komende maanden door te komen? Waar kom ik voor in aanmerking en hoe regel ik dat?

Ook ondernemers in Zaltbommel en Maasdriel zijn door het virus getroffen. Op de site van de gemeente Zaltbommel – maar ook op die van Maasdriel – staat alle informatie over de diverse maatregelen en mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar. Compleet met de nieuwsbrief van Ondernemersteam Bommelerwaard. Dit team, bestaande uit accountmanagers van beide gemeenten en hun administratieve ondersteuning, werkt sinds voorjaar 2019 actief samen om de Zaltbommelse en Maasdrielse ondernemers te helpen en te informeren. Hun belangrijkste boodschap in deze onzekere tijd: u staat er niet alleen voor!

Overigens kunnen ook bewoners zelf iets doen om de ondernemers een steuntje in de rug te geven. Door zoveel mogelijk lokaal te kopen. Een initiatief dat beide gemeenten van harte onderstrepen.

Pas goed op uzelf, uw dierbaren en uw medewerkers. We wensen u gezondheid, sterkte en moed!


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl