Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

Op de grens tussen het oude en het nieuwe jaar …

Het gaat goed met De Wildeman. De Wildeman I krijgt meer nieuwe vestigers en ook voor De Wildeman II is de belangstelling groot. Op 16 november werd het bestemmingsplan voor dit terrein door de gemeenteraad van Zaltbommel vastgesteld, en dat betekent forse uitbreidingsmogelijkheden.

De Wildeman is een prachtig centraal gelegen en uitstekend bereikbaar bedrijventerrein, maar daarmee zijn we er niet. Om het terrein veilig en aantrekkelijk te houden wordt er intensief samengewerkt door de bedrijven die op het terrein gevestigd zijn en de gemeente Zaltbommel, en politie en brandweer. Niet voor niets mag De Wildeman al een aantal jaar het Keurmerk Veilig Ondernemen in ontvangst nemen.

Ook duurzaamheid is een vast punt op de agenda. De Wildeman is aangesloten bij het BE+ project dat verduurzaming van bedrijventerreinen realiseert in heel Nederland, met als doel: cashflow-neutraal en energiepositief. Een van de initiatieven in dat kader is de energiecoöperatie die in november door ondernemers die op De Wildeman zijn gevestigd werd opgericht. De coöperatie maakt deel uit van het Masterplan duurzaamheid De Wildeman Zaltbommel, een initiatief van de Coöperatieve Vereniging parkmanagement De Wildeman. Alle ondernemers van De Wildeman nemen verplicht deel aan dit parkmanagement. Het bestuur ervan wordt gevormd door vertegenwoordigers van alle hoven. Alleen zo kunnen we ervoor zorgen dat de visie van De Wildeman over de hele breedte wordt gedragen en uitgedragen.

We kijken met tevredenheid en trots terug op wat we gezamenlijk hebben bereikt het afgelopen jaar en zien uit naar de toekomst en nieuw ondernemerschap. En op dat snijvlak wensen we u en uw dierbaren waardevolle feestdagen en een mooi, gezond, veilig en duurzaam nieuwjaar!

Frans van Rijn, voorzitter bestuur Parkmanagement De Wildeman

Maaike van der Ven, adviseur  Parkmanagement – accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl