Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

PROVADA 2019: Are we fit for the future?

Ook dit jaar staat de gemeente Zaltbommel weer op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Samen met haar andere Logistics Valley-partner. Het overall-thema dit jaar: Are we fit for the future?

Dit jaar beleeft de PROVADA – 4 t/m 6 juni in de RAI Amsterdam – haar 15e editie. Reden voor de organisatoren om uit te pakken met een groot thema: Are we fit for the future? De markt is gunstig, alles draait op volle toeren. Maar is iedereen ook voldoende voorbereid op de vragen van morgen en overmorgen?

De bedrijventerreinen in Logistics Valley, waar Zaltbommel deel van uitmaakt, werken intensief samen om te anticiperen op deze en andere vragen. Logistics Valley is de overkoepelende naam van de Gelderse logistieke hotspots Rivierenland, Liemers en Nijmegen. Deze buigen zich samen over vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, Smart Logistics & Smart Infra en acquisitie, branding en promotie.

Voor een nieuwe vestiger op Bedrijvenpark Medel in Tiel werd deze jubileumeditie van de PROVADA aangegrepen om de officiële handtekening te plaatsen. Ook hiermee laat Logistics Valley zien: we zijn fit for the future!


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl