Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

Rivierenland weer op nr. 4 bij de logistieke hotspotverkiezing

Bij de jaarlijkse Logistieke Hotspotverkiezing wist Rivierenland, waar Zaltbommel en daarmee De Wildeman deel van uitmaken, haar vierde positie te prolongeren. Iets om trots op te zijn! 

Ook dit jaar werd uit de lijst logistieke hotspots van Nederland weer de hotspot van het jaar gekozen. Logistieke Hotspot Rivierenland, kortweg LHR, kwam daarbij voor de tweede keer op rij als vierde uit de bus in de lijst van 28 belangrijkste hotspots. In 2016 stond LHR nog op de achtste plaats.

De verkiezing gaat niet over één nacht ijs. Een panel van maar liefst 27 experts – logistiekvastgoedontwikkelaars, makelaars, locatieadviesbureaus, logistieke dienstverleners en verladers – werden door Logistiek, de website voor logistiek Nederland, ingezet om de hotspots te beoordelen. Aan de hand van een anonieme online enquête vergeleken ze de hotspots  op basis van een zestal criteria: beschikbaarheid van geschikt personeel; beschikbaarheid van voldoende bouwgrond en geschikte panden; medewerking van overheid/gemeenten; inzetbaarheid en motivatie van medewerkers; aanwezigheid van een goede infrastructuur en bereikbaarheid van logistieke knooppunten.

Dat we onze positie hebben weten te behouden is iets om heel erg trots op te zijn!

 

 


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl