Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

De Wildeman voor de derde keer KVO-gecertificeerd

Op 11 oktober 2013 mocht De Wildeman voor de derde keer een KVO-certificaat in ontvangst nemen. KVO staat voor Keurmerk Veilig Ondernemen, en is een belangrijk instrument om op een bedrijventerrein als De Wildeman veiligheid in de meest brede zin van het woord te realiseren.

In 2007 werd De Wildeman voor het eerst KVO-gecertificeerd, in de categorie ‘Nieuwbouw Bedrijventerreinen’. Dit jaar ontving het bedrijventerrein net als vorig jaar het ‘Certificaat Continu Samenwerken’. Van de bedrijventerreinen die Zaltbommel rijk is, is De Wildeman het verst gevorderd met parkmanagement.

Bedrijventerrein De Ooijk werd dit jaar voor de tweede keer gecertificeerd. De Waluwe en het Van Voordenpark mochten in oktober het certificaat voor de eerste keer in ontvangst nemen.

De certificaten werden uitgereikt aan de burgemeester van Zaltbommel, Albert van den Bosch. Alle partijen benadrukten het belang van een goede samenwerking. Een KVO-certificering is niet haalbaar zonder een goede afstemming tussen de ondernemers zelf en partijen als politie, brandweer, gemeente en MKB-Nederland.


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl