Sluiten

Neem contact op met ...

Maaike van der Ven

Accountmanager bedrijven gemeente Zaltbommel

De Wildeman

Vlak onder het hart van Nederland, aan de A2, net buiten centrum van de historische stad Zaltbommel, ligt een duurzaam, veilig en centraal gelegen bedrijventerrein. De Wildeman biedt de aantrekkelijke combinatie van een duurzame structuur in een groene omgeving, uitstekende bereikbaarheid – niet voor niets maakt het deel uit van de Logistieke Hotspot Rivierenland – en een intensieve samenwerking op het gebied van veiligheid tussen de ondernemers die er gevestigd zijn, de gemeente Zaltbommel en ondersteunende diensten als politie en brandweer.

Parkmanagement De Wildeman
Verplichte deelname aan het parkmanagement draagt bij aan de versterking van deze kernwaarden van het bedrijventerrein. Maar ook aan de onderlinge betrokkenheid: het bestuur van Parkmanagement De Wildeman wordt gevormd door ondernemers van de vier hoven waarin het terrein van De Wildeman I is opgedeeld.

Prestigieuze prijzen
Het concept achter De Wildeman en de opzet ervan hebben het terrein al diverse belangrijke prijzen opgeleverd. Het collectieve preventieproject zorgde er in 2009 voor dat De Wildeman de Veilig Ondernemenprijs 2009 ontving. In 2011 werd daar de prijs Beste Bedrijventerrein in de categorie Sociaal aan toegevoegd. En in 2015 ontving De Wildeman, net als de jaren daarvoor, het Keurmerk Veilig Ondernemen. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

De Wildeman I en II
De Wildeman richt zich op lokale en subregionale bedrijven, maar ook op de regionale markt. Er is ruimte voor bedrijven op het gebied van logistiek, industrie, productie, transport en distributie, maar ook voor kleinere ondernemingen, bedrijfsverzamelgebouwen en perifere detailhandel. Het totale plangebied van De Wildeman I en II bedraagt netto ca. 60 ha. Meer informatie over de kavels vindt u hier.

Meer weten over De Wildeman?
Vele gerenommeerde bedrijven vonden hun weg al naar dit bijzondere bedrijventerrein in Zaltbommel, maar er is nog ruimte voor ambitie. Die van u?


Bedrijventerrein De Wildeman is een initiatief van de gemeente Zaltbommel • info@de-wildeman.nl